ARIADNA MATAS

Actriu, cantant i titellaire
Biòloga especialitzada en educació ambiental

Graduada a Nancy Tuñón ha completat la formació Ferran Madico, Konrad Zschiedrich i Roger Bernat entre d'altres. En teatre ha treballat a Temps Mort de Joan Solana a la Biblioteca de Catalunya o La casa de Bernarda Alba de Guasch Teatre. És membre de la Cia. Parking Shakespeare amb la que ha fet temporada a Barcelona amb L'Amansiment de la fúria, La comèdia dels errors, El Somni d’una nit d’estiu, Treballs D’Amor Perdut i Nit de Reis, participant al Festival Shakespeare i la Fira de Tàrrega en vàries ocasions. Amb Parking d’Hivern, ha estat actriu a Pell de Mercuri de Phillip Ridley i a Woyzeck de Georg Büchner amb adaptació i direcció de Marc Rosich (Sala Beckett).

En cinema, a la telemovie La Otra Ciudad dirigida per Silvia Quer i en televisió a la sèrie Ell@s d'Antena3. Ha protagonitzat varis curtmetratges com Diari de Càmera de Francesc Font i ha actuat com a cantant en diferents Cafè Teatres. Fou presentadora de 3.0 a TV3 i titellaire de Pol&Cia de TV3.

En teatre infantil, ha estat de gira amb Catacrac i Teatre Imaginari.

Com a educadora ambiental ha dut a terme diverses activitats per a escolars relacionades amb el reciclatge, gestió de recursos i l’acostament a la natura.

http://ariadnamatas.aadpc.cat
ELSA LLUCH

Actriu i titellaire, Psicòloga
i Professora de teatre i expressió

Graduada en interpretació per l'escola Nancy Tuñón i Llicenciada en Psicologia clínica per la UAB. Ha completat la formació actoral realitzant cursos amb Javier Daulte, Loco Brusca (clown) i Jordi Bertran (titellaire) entre d'altres.

En teatre ha treballat com a actriu a L'hivern al cos, Petita Mort, L'Alegria que passa, Terra Baixa d'A.Guimerà, Don Quijote i la Búsqueda de Marcela i L'aparador de Victoria Szpunberg. També ha estat ajudant de direcció de la Cia. La Virgueria. En teatre infantil, ha estat pallassa i contacontes. Ha actuat en altres obres com Ventafocs, Peter Pan i Imagina't el Zoo de'n Pitus.

Com a titellaire de muppets a Pol&Cia de TV3 i també en televisió ha treballat al Cor de la Ciutat.

Com a educadora, és professora de teatre i expressió per a nens des de 5 fins a 20 anys; ha dinamitzat tallers sobre la resolució de conflictes a les aules i sobre la pobresa al Caixaforum, també ha realitzat accions i tallers diversos al Museu Etnològic de Barcelona i amb empreses dedicades al lleure.

http://elsalluch.aadpc.cat
All rights reserved.TANAKA® is a registered trademark. All brands, logos and designs are protected by industrial and intellectual property rights expressly reserved for TANAKA® or the people or businesses that make up the authors or title-holders of those rights. The use of said elements at the expense of the commercialisation and distribution of TANAKA® products is strictly forbidden. All use or modification of the material or content shown for any reason not authorised by TANAKA® will be considered a violation of the aforesaid rights and whoever is responsible will consequently be pursued with all measures necessary in accordance with current legislation.

COMUNICACIÓ I DISSENY: TANAKA®