EL PROJECTE PEDAGÒGIC
El teatre és un vehicle perfecte per a que els nens i nenes coneguin qui són els seus nous veïns i entenguin perquè són com són.

La dinàmica teatral permet incorporar un missatge dins de l'espectacle que és guarnit amb uns elements tècnics permetent a l'espectador incorporar el seu rerefons d'una manera fàcil i lúdica. Dins d'un conte tradicional sempre s'amaga un missatge implícit, un motiu que ha originat la història, és una llavor que esdevé el punt de partença de tot un plantejament i que aporta un aprenentatge inconscient a l'espectador/interlocutor, infant i adult.

Tanaka Teatre, amb la supervisió i recolzament de diversos pedagogs, ha elaborat un dossier pedagògic per a cada espectacle(disponible i accessible al web) perquè el professorat, pares i mares i educadors puguin treballar en profunditat el rerefons de les històries i els valors que s’hi descriuen. Això permet ampliar notablement el coneixement dels infants vers altres llocs del món ja que “conèixer i entendre una cultura, és estimar-la” i per estimar l'esperit d'un poble cal conèixer els seus contes tradicionals.

El teatre és una eina de comunicació social, d'aprenentatge i, per descomptat, de diversió.

Els objectius específics que busca Tanaka Teatre a l'hora de portar a escena contes del món són:

• Difondre la diversitat cultural.
• Apropar les diferents cultures de manera fàcil i amena.
• Fomentar la convivència intercultural.
• Assumir els diferents valors que es proposen en els contes.
All rights reserved.TANAKA® is a registered trademark. All brands, logos and designs are protected by industrial and intellectual property rights expressly reserved for TANAKA® or the people or businesses that make up the authors or title-holders of those rights. The use of said elements at the expense of the commercialisation and distribution of TANAKA® products is strictly forbidden. All use or modification of the material or content shown for any reason not authorised by TANAKA® will be considered a violation of the aforesaid rights and whoever is responsible will consequently be pursued with all measures necessary in accordance with current legislation.

COMUNICACIÓ I DISSENY: TANAKA®