La nostra història

Tanaka Teatre neix a finals del 2007. Durant tots aquests anys hem actuat en teatres, places, biblioteques i centres cívics d’arreu de Catalunya, amb espectacles i amb creacions a mida.

En tots els nostres projectes la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que té com a objectiu agradar a petits i grans. Entenem el teatre com una eina de comunicació de valors i emocions, d’aprenentatge i, per descomptat, de diversió. I el vivim amb molta passió!

Tanaka Teatre

Qui és qui?

Ariadna Matas

Ariadna Matas

Actriu i directora creativa

Actriu, dramaturga, cantant i titellaire. Va estudiar a l’Estudi Nancy Tuñón i també és membre de la companyia Parking Shakespeare sota la direcció de Marc Rosich, Isra Solà, Carla Rovira, Marta Aran o Xavi Ricart entre d'altres, i  amb la qual ha actuat a Temporada Alta, Fira de Tàrrega, Festival Grec de Barcelona i la Sala Beckett. També és biòloga i especialitzada en educació ambiental.
Joana Roselló

Joana Roselló

Actriu

Graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. És actriu, cantant i ballarina. La seva formació va començar a l’Escola de Teatre Musical Memory, on va formar part dels “SP3, el grup musical del Súper 3”, de TV3. També ha format part de projectes com “Rent, el musical” de FOCUS al Teatre Condal, i recentment a “Adéu, Jane!” de Binomi Projectes a El Maldà. La podeu veure a La petita Capmany i a Un món (i un munt!) de dracs.
Marçal Bayona

Marçal Bayona

Actor

Va estudiar a l'Institut del Teatre. Membre de la 4a Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico. Cofundador de La Canina, amb qui ha fet Mitja Taronja o Fly me to the moon, entre altres. També dirigeix i és professor de màscara i Commedia dell'arte i de lluita escènica.
Marta Méndez

Marta Méndez

Tècnica de llums i so

Formada a l’ECAM (Escola de Cinematografia de l’Audiovisual de Madrid) i graduada a l’ESAD (Escola Superior d’Art Dramàtic) d’Astúries. També és actriu i professora d'interpretació.  
Boi Estafanell

Boi Estafanell

Tècnic de llums i so

Es dedica al món de les arts escèniques des del 2006. Ha treballat de tècnic en diferents companyies de teatre, circ i dansa. Actualment dirigeix la seva pròpia empresa de lloguer de material d’il·luminació i so, i en realitza els muntatges. També és músic, compositor i lletrista; i realitza tallers de Rap a escoles, centres educatius o espais socials i culturals.
Adrià Aubert

Adrià Aubert

Director d’escena

És cofundador de la companyia Els Pirates Teatre i director artístic d’El Maldà. Format a l’Institut del Teatre, ha estat director de muntatges com Les Feres de Shakespeare, Gran Fracaroli de Joan Brossa o el Somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare. Ha dirigit La petita Capmany.
Lluís Cartes

Lluís Cartes

Músic

Format a l’Aula de Jazz, al Taller de músics de Barcelona i en tècniques de les Arts a l’Institut del Teatre, direcció de cors, i post-producció d’àudio-digital. Ha compartit projectes i escenaris amb Marc Parrot, Toti Soler, Joan Oller, Ramón Simó o Pepa Plana, entre d’altres. Autor de la música de La petita Capmany, Bon profit i peces a mida.
Xavi Padrós

Xavi Padrós

Fotògraf

Graduat a l'Escola de Fotografia de la Fundació Politècnica de Catalunya. Fotògraf del món del disseny, la cultura i l'art que ens envolta. És també professor de l'Escola Groc de Barcelona. Gaudeix enormement documentant espectacles de les diferents d'arts escèniques i realitza els seus projectes personals sobre diferents temàtiques.

Hem participat a

Han confiat en nosaltres

Diputació de Barcelona
Escoles Sostenibles
Ajuntament de Barcelona
Petit Romea
Festival internacional de titelles de Gavà
Festival Literari Món Llibre
Festival Llegendes de Catalunya
Festival Romà Martí de Caldes
Festival Roma Martí de Caldes
Festival de Teatre al Carrer de Viladecans
Festival de Teatre al Carrer de Viladecans
Festival de Titelles de Barcelona
Festival de Titelles de Barcelona
Fundació la Roda
Generalitat de Catalunya
Porta 4 Teatre
Ajuntament de Collbató
Ajuntament de Figueres
Ajuntament de Sabadell
Biblioteques Municipals de Sabadell
Port de Barcelona
Ajuntament de Cornellà
Jocs Florals Escolars de Catalunya
Televisió de l'Hospitalet
The Family Run
iLubuc
Penguin Random House
Danone
Caprabo
Dharma Factory

I molts d'altres!

© 2019 Tanaka Teatre
Diseño y desarrollo: GaeaPeople